Anders Brysting

Jeg hedder Anders Krag Brysting, og jeg er født i 1958. Udover at skrive denne blog, ro i kajak og tage lidt billeder i ny og næ, er jeg yogalærer ved Skandinavisk Yoga og Meditationsskole i København. Jeg startede yogalæreruddannelsen i 1995, og har boet i ashrammen i Købmagergade siden 2011.

Anders Brysting som kajakroer

Min tid som kajakroer er startet lidt sent i livet – i 2012; men min glæde ved havet startede tidligt. Som mange andre, der bor ved kysten i Danmark, begyndte jeg allerede som dreng at sejle, og da familien flyttede til Kerteminde, var jeg snart i en optimistjolle. Siden har jeg sejlet meget, både i de danske farvande, og også langt omkring i verdenen.
Ikke kun havet, men også bjergene har draget mig med vandreture og med klatring, og i flere år var jeg også en meget passioneret fluefisker.

En knæskade, fra et uheld på ski i min unge dage, har flugt mig på alle mine ture, og er, på trods af megen kirurgi, blevet værre og værre. Da den femte operation fik de fleste af smerterne, der har plaget mig gennem årene, til at forsvinde, besluttede jeg mig for at lægge det aktive vildmarksliv bag mig. Ikke nogen nem beslutning. Det var derfor fantastisk at opdage, at havkajakken er perfekt til at tage på tur i. Der er næste ingen grænser for eventyrene, helt uden at belaste knæene.

Jeg har IPP3 og instruktør 1 for havkajak. Efter instruktør 1 kurset indså jeg, at jeg ikke have lyst til at være instruktør; men da jeg skiftede til Københavns Kajakklub, fik jeg en anden mening. Jeg vil gerne deltage i det frivillige arbejde i klubben og er gået i gang med instruktør 2. Jeg er også i gang med IPP4-træning; men om det bare bliver ved træningen, eller jeg på et tidspunkt får taget prøven, står hen i det uvisse.

Har han nogensinde lært noget?

Anders Brysting Kunsthåndværkerskolen i Kolding

Udover min uddannelse som yogalærer er jeg også i sin tid uddannet som keramiker på Kunsthåndværkerskolen i Kolding. Desuden har jeg også i nogle semestre studeret datalogi på SDU i Odense og læst sanskrit på KU.

Amatørfotografen Anders Brysting

Jeg kan godt lide at tage billeder. Ikke at jeg farer rundt med et kamera og en masse linser hele tiden; men jeg nyder et finde et spændende motiv og siden hygge mig med det i Lightroom. Jeg har tilfældigvis en hjemmeside, hvor man kan se nogle af mine fotos -> Fotopilgrim

Jeg møder sikkert nogen af jer på vandet eller i yogarummet.

Anders greenland T
Summary
Photo ofAnders Brysting
Name
Anders Brysting
Nickname
(Anders)
Website
Job Title
Yogalærer
Company
Skandinavisk Yoga og Meditationsskole
Address
Købmagergade 65, 3. tv,
København K, 1150
6 kommentarer
  1. Halløj Anders.
    Jeg ønsker dig god vind, vejr og kystnære natur oplevelser, på din færd nord på af den svenske vestkyst.

  2. Halløj Anders. Flotte billeder du har på nethinden! Hele vejen rundt…. Du er virkelig godt stillet med vejret, samt vinden som er rolig, du har ikke bølgerne bankende ind på bagbor siden dag ud og dag ind. Jeg vil ønske dig fortsat god vind og tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få besked hver gang der er en ny historie på Kajakpilgrim.

Nej tak, jeg er ikke interesseret i kajakhistorier.