Kajakpilgrim er en kajakroers blog om at rejse.

Denne blog startede med at være en beretning om en lang rejse som kajakroer, jeg tog langs Sveriges vestkyst i sommeren 2018, og om hvordan denne tur forløb.
Jeg fik lyst til at fortsætte med at skrive om mine oplevelser i kajakken i det hele taget, og det er rejser og ture i havkajak jeg skriver om. For mig er havkajakken det fartøj, der åbner de bedste muligheder for at komme tæt på havet, og som giver mulighed for at komme vidt omkring – ud i bølgerne, ud i vejret, ud i naturen.
Bloggen hedder kajakpilgrim, for der er en søgen i længslen efter at komme ud på rejser på vandet – ikke kun efter ydre opleveser; men i høj grad også en søgen i mig selv. Læs om mere at være pilgrim på havet.

Oplevelserne på rejse i kajak

Jeg kommer vidt omkring i de emner jeg skriver om: oplevelser på vandet, håndtering af havkajakken, navigation, lejrliv og meget andet; men mit udgangspunkt vil altid være oplevelser. For mig er det historien, beretningen, der tæller. Ikke det belærende; men beretninger, der giver mine og turkammeraternes erfaringer videre til inspiration, eftertanke og debat. Fortællinger, der viser nogle af de mange muligheder for ture og rejser, man har som kajakroer.
Der kommer også til at være en masse billeder – og jeg vil gøre mig umage for at det bliver gode, inspirerende billeder. Så gode som jeg kan tage dem med det eller de kameraer, jeg har for hånden – og så gode som forholdene tillader.
Udover alle de nye indlæg om mine ture og oplevelser som kajakroer, og fortællingen om turen i kajak i skærgården i 2018 og forberedelser til den tur, er her også et par billedserier fra nogle af de tidligere rejser og ture jeg har været på i Danmark og på Nordatlanten.

Tag ud på rejse som kajakroer

Mit mål med bloggen er, at du som kajakroer selv for lyst til at tage ud på rejse i kajak – på ture i havkajakken, korte eller lange, men fulde af gode oplevelser.

Om oplevelser og ture, små og store, i havkajak

Få besked hver gang der er en ny historie på Kajakpilgrim.

Nej tak, jeg er ikke interesseret i kajakhistorier.