Jeg bor i centrum af København i Skandinavisk Yoga og  Meditationsskoles store hus i Købmagergade med udsigt til Rundetårn.

På trods af at være midt i byen med al dens mylder, vrimmel og travlhed, er det et dejligt stille sted, hvor man kan trække sig tilbage og fordybe sig i yoga og meditation. Et sted hvor vi yogalærere både bor, arbejder og hygger os.

Jeg er medlem af Københavns kajakklub. Klubben holder til  et af de gamle kanonbådsskure på Holm. Det er en aktiv klub med mange medlemmer og et godt og engageret klubmiljø.

Kajakskuret - Københavns kajakklub

Kanonbådsskuret er fredet i klasse A, og er under restauration – hvilket har varet et stykke tid, men nu er det røde tegltag færdigt og der bygges omklædning og bad.
Stedet er et skønt sted, smukt beliggende og med en masse aktiviteter på vandet, hvad enter det er kajakker, robåde, SUP-bords, badende eller udlejningsbåde. Et dejligt sted at tilbringe en eftermiddag og aften.

Tre kajakklubber holder til her, så skuret er stopfyldt med kajakker af alle mulige slags, og der er altid mennesker – glade fordi de skal ud og ro i kajak!

Højvande og mig med en kajak
2 kommentarer
 1. Hej Anders.
  En hilsen fra Amanda og Bert fra Sønderborg.
  Jeg var i København 23. og 24. maj, første gang siden feb. 2016, og kom forbi vores yogaskole, hvor jeg snakkede med Jesper og Franz.

  Flot, at du har lavet din kajakhjemmeside. Jeg tænker lidt, og min klub, Sønderborg Kajakklub og Københavns Kajakklub, som du er medlem af, kunne etablere et klubvenskab. Vi har et fint rovand her, og jeg kender til Københavns rovand fra mine medlemsskaber i ARK og Hvidovre Kajakklub. Jeres klub kan altid kontakte os, vi har jævnligt gæster, og der kan lånes klubhus til overnatning, samt teltplads ved klubben.

  God kajaksommer til jer.

  Hilsen fra Bert

  1. Hej Bert!

   Ærgerligt vi ikke mødtes, men vi ses en anden gang. Jeg snakker med dem i bestyrelsen. Tingen med venskabsklubber har været oppe for nyligt, så der er god mulighed for at få noget i stand.

   – Anders

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få besked hver gang der er en ny historie på Kajakpilgrim.

Nej tak, jeg er ikke interesseret i kajakhistorier.